NGJARJE

Hahn: nga gjermanistika në albanologji

Në kuadër të 200-vjetorit të lindjes së albanologut austriak Johann  Georg von Hahn,  më 2 dhjetor 2011 në ambientet e Bibliotekës Kombëtar u zhvillua Konferenca Shkencore Ndërkombëtare “Nga gjermanistika në albanologji. Johann Georg von Hahn, themeluesi i albanologjisë”, organizuar nga Departamenti i Gjuhës Gjermane të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja (Universiteti i Tiranës) dhe mbështetur nga Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë, Shoqata Austri - Shqipëri, Ambasada Austriake dhe Raiffeisen Bank.
më shumë